Over mij

Claire Boon

Hoi, ik ben Claire Boon, voeding- en leefstijlcoach.

Ik begeleid mensen met uiteenlopende klachten en auto-immuunziekten, met name Alopecia en Hashimoto. Ik begrijp heel goed hoe het is om een auto-immuunziekte te hebben. Ik heb zelf namelijk de auto-immuunziekten Alopecia en Hashimoto. Ik ben veel van het kastje naar de muur gestuurd en voelde mij vaak onbegrepen. Ik ben daarom zelf mijn zoektocht gestart om mijn klachten aan te pakken.

In 2015 kreeg ik de auto-immuunziekte Alopecia, waarbij alle lichaamseigen haarzakjes worden aangevallen. Eerder had ik al Hashimoto, maar hiermee heb ik jaren rondgelopen zonder dat ik het wist. Dit is een auto-immuunziekte waarbij je eigen schildklier wordt aangevallen. Het klinkt misschien heel gek maar toen ik Alopecia kreeg veranderde dit mijn leven op een positieve manier. Sindsdien ben ik mij namelijk gaan verdiepen in gezonde voeding, leefstijl en het menselijk lichaam. 

Als resultaat van mijn aangepaste leefstijl begon in februari 2019 mijn haar langzaam weer terug te groeien. Terwijl internet en artsen zeiden dat het eigenlijk nooit meer zou terug groeien. Niet alleen mijn haar begon terug te groeien, ook mijn huid voelt beter, heb ik weinig klachten en bovenal voel ik mij elke dag heel fit!

Ik ben opgeleid als orthomoleculaire voedingsdeskundige en trainer Hormoonfactor van Ralph Moorman.

Wil je zelf ook heel graag van je klachten af? Ik help je graag. Boek hier een consult.

Of boek eerst een gratis intake om even kennis te maken.

Liefs,
Claire Boon