Over mij

Over mij

Hi! Mijn naam is Claire Boon en ik verslind alles over de wetenschap van het menselijk lichaam. Dit is eigenlijk pas vrij recent ontstaan.

Ik ben mijn carriere begonnen als Grafisch en interactie ontwerper. In 2015 kreeg ik de auto-immuunziekte Alopecia, waarbij alle lichaamseigen haarzakjes worden aangevallen. Dit heeft mijn wereld op een positieve manier veranderd. Sindsdien ben ik mij namelijk gaan verdiepen in gezonde voeding, leefstijl en het menselijk lichaam. Ik krijg er ontzettend veel energie van en deze energie wil ik graag delen met jullie.

Als resultaat van mijn aangepaste leefstijl begon in februari 2019 mijn haar weer terug te groeien. Terwijl internet en artsen zeiden dat het eigenlijk nooit meer zou terug groeien. Niet alleen mijn haar begon terug te groeien, ook mijn huid voelt beter, heb ik weinig klachten en bovenal voel ik mij elke dag heel fit!

Ik heb orthomoleculaire voeding en gewichtsconsulent gestudeerd en ik struin dagelijks het internet af naar interessante artikelen. De helende kracht zit in elk mens.